Spojte se s námi


Filmy a seriály

Netflix přišel s trailerem na druhou část 4. série Stranger Things! Na co se můžeme těšit?

Publikováno

dne

Čtvrtá série Stranger Things vládne žebříčkům sledovanosti. V České republice byly dokonce mezi čtyřkou nejsledovanějších seriálů uplynulého týdny všechny čtyři série. Na co se můžeme těšit ve druhé části, která vyjde 1. července?

Čekání bylo dlouhé, ale fanoušci se dočkali. Stranger Things po tříleté pauze přišli se čtvrtou sérií, která je rozdělena na dvě části.

Zatím je venku 7 dílů a čtvrtá série je nejsledovanější v uplynulém týdnu jak v České republice, tak ve světě. Již 1. července ale na řadu přijde zbytek.

Uvidíme pouze dva díly, již nyní je ale jisté, že o nic ochuzeni nebudeme. Dohromady totiž budou mít okolo čtyř hodin.

Venku je již trailer, který nám mírně napoví, na co se můžeme těšit. Naši hrdinové to s Vecnou dozajista nebudou mít jednoduché.

Seriál si poté dá opět pauzu, finální pátá série je ale na pořadu dne. Bratři Dufferovi, kteří jsou tvůrci seriálu, mají již příběh vymyšlený, ačkoliv na scénářích zatím ještě nepracují.

Příběh by se ale měl o několik let posunout, již nyní je znát, že herci nejsou děti, ačkoliv je stále hrají. Vzhledem k dlouhému čekání na čtvrtou sérii se té finální dočkáme nejdříve za dva roky.

Zdroj: Stranger Things, Filmtoro

Oblíbené