Spojte se s námi


Filmy a seriály

Žebříčky Netflixu: Pátá série Koruny ve vedení, vypráví mediální válku Diany s Charlesem

Publikováno

dne

Filmy a seriály jsou nedílnou součástí našich životů. Netflix, jedna z nejoblíbenějších streamovacích platforem, vydává každý týden přehled toho, co její diváci nejvíce sledují. A my se podíváme na to, jak je na tom naše Česká republika.

Září se pomalu blíží ke svému konci a dnes se zpětně podíváme na to, co fanoušci seriálů a filmů sledovali v období mezi 7. až 13. listopadem na populární streamingové platformě Netflix, jenž pravidelně zveřejňuje své žebříčky.

Seriálům doslova kraluje nová série Koruny. „Diana s Charlesem rozpoutají mediální válku a veřejná debata o smyslu monarchie je v plném proudu. Vítejte v 90. letech, kdy Alžběta II. řešila svůj největší problém,“ popsal pátou sérii Netflix.

Za ní můžeme vidět třetí sérii reality-show Láska je slepá (Love Is Blind). Před pár dny vyšla i první část čtvrté série Manifestu, tentokrát se dostala na třetí místo a očekává se její vzestup.

Na Netflix dorazila i druhé série akčního fantasy Válečná jeptiška (Warrior Nun). „Ava společně se sestrami z řádu a novými spojenci vyrazí zničit falešného proroka, který chce ovládnout celý svět.“

Pátou příčkou uzavírá seriály Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera (DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story), který v následujícím žebříčku již pravděpodobně nebude.

Ve filmech stále ve vedení Enola Holmesová 2 (Enola Holmes 2), za ní novinka Vánoce na spadnutí (Falling for Christmas) v hlavní roli s Lindsey Lohan.

Na západní frontě klid (All Quiet on the Western Front) tentokrát již na třetím místě sledovanosti, následuje první díly Enoly Holmesové a poté Ztracená kulka 2 (Lost Bullet 2).

Zdroj: Netflix, CSFD

Oblíbené