Spojte se s námi


Různé

Které znamení zvěrokruhu nejlépe vaří?

Co dělá člověka dobrým kuchařem? Je to láska k jídlu, encyklopedické znalosti technik a surovin nebo ochota zkoušet nové chutě a kombinace? Kdo je tím nejlepším kuchařem, když dojde na znamení zvěrokruhu?

Publikováno

dne

Co dělá člověka dobrým kuchařem? Je to láska k jídlu, encyklopedické znalosti technik a surovin nebo ochota zkoušet nové chutě a kombinace? Kdo je tím nejlepším kuchařem, když dojde na znamení zvěrokruhu?

Dobrý kuchař musí mít přirozený talent, touhu učit se nové věci a schopnost věřit svým instinktům. Také je důležité, aby věděl, jak experimentovat, riskovat a přitom být schopen dodržovat základní recept. 

Skvělé vaření je víc než jen dovednost. Je to talent. Nejde o to naházet hromadu ingrediencí dohromady a doufat, že to bude nějak chutnat. Ne.

Musíte se snažit najít chutě, které se vzájemně prolínají a doplňují. Některá znamení zvěrokruhu mají osobnostní rysy, které odkrývají opravdu skvělé kuchaře. Kdo je tím nejlepším?

Býk (20. 4. – 20. 5.)

Jedna věc, která Býkovi skutečně přináší radost, je dopřát si lahodné jídlo všeho druhu. Býci rádi jedí stejně, jako rádi krmí ostatní. Pokud se k Býkovi chystáte na návštěvu, očekávejte kvalitní vína, exotické předkrmy, ohromující hlavní jídla a samozřejmě dezert.

U Býka nikdy nebudete mít hlad. Každý, kdo je tak v kontaktu se svými smysly jako Býk, musí být téměř skvělý kuchař. Přidejte jejich lásku k chuti, kráse a požitkářství a máte neuvěřitelného kuchaře.

Co znamená pro Býka vaření? Smyslnost

Býci při vaření používají všechny smysly, jako svůj čich, chuť, zrak a hmat. Nebudou vám podávat nic, co by nebylo skvěle dochucené nebo dokonce bez chuti. 

Jídlo je pro Býka něco, co si musí vychutnávat a to, čeho dokáže doopravdy litovat je nepovedené jídlo. Lidé tohoto znamení zvěrokruhu mají rádi umělecké a přepychové věci a totéž promítají do jídla, které vaří. 

Milují přípravu propracovaných pokrmů, věnují čas navrhování a přípravě na každý krok vaření. Dá se s jistotou říci, že rozsáhle zkoumají a studují, jak lze jídlo uvařit tak, aby bylo majestátní a dokonalé.

Zdroje: Times of India, redakce

Oblíbené