Spojte se s námi


Novinky

Leo Beránek nahrál ve vězení klip! Za držení kontrabandu jej ale trest nemine

Publikováno

dne

Leo Beránek si ve vězení odpykává šestiletý trest. Momentálně má za sebou tři roky a už si tak myslel, že si může dělat co chce. Ve vězení nahrál klip, problém je ale v tom, že držení elektronických zařízení je zakázáno. Trest jej tak dozajista nemine.

Leo Beránek je v polovině svého trestu, na šest let zamířil do vězení kvůli svému hrubému chování. Odsouzen byl za napadení několika osob.

Prvně v květnu roku 2019 napadl před klubem muže, kterého nejprve trefil do hlavy a do ní mu následně kopl. Pár dní poté zaútočil na vozíčkáře a teleskopem zmlátil muže, který se jej zastal.

Beránek se po třech letech ve vězení poměrně změnil, alespoň co se týče vzhledu. Ve vězení totiž natočil videoklip ke své písni, což vyvolalo rozruch.

Důvod je prostý, ve vězení není možné držet elektronická zařízení, navíc nejsou dovolena ani nová tetování, kterých má dle videoklipů Beránek velké množství.

Jak videoklip, tak tetování, se Beránkovi dozajista nevyplatí. Vše bude řešit policie a Beránek je v současné době na samotce.

Navíc se mu může zkomplikovat žádost o podmínečné propuštění, na které se dozajista těšil.

Zdroj: Refresher

Oblíbené