Spojte se s námi


Filmy a seriály

Nejsledovanější tuzemské seriály? Suverénně jim vládnou Devadesátky, zaujali i Špunti na cestě

Publikováno

dne

Dnešní době vládnou streamingové služby a zejména mladá generaci již pořady v televizi tolik nesleduje. Ovšem v tomto roce bylo pár takových, které si obrovské množství lidí nenechalo ujít. Zmínit je potřeba zejména Devadesátky, které pokořovaly rekordy.

Webový portál Mediaguru přišel s žebříčkem nejsledovanějších českých televizních pořadů v úvodním pololetí roku 2022. V něm se uvedlo několik povedených kousků.

Vládla především Česká televize, která vyprodukovala seriál Devadesátky. Tento úspěšný pořad sledovalo každý díl přes 2 miliony diváků, nejsledovanější díl dokonce 2,4 milionu.

Byl dokonce nejsledovanějším seriálem posledních osmnácti let. Za ním se nacházejí Stíny v mlze a Špunti na cestě. Zatímco druhý jmenovaný seriál ten první předčil v nejsledovanějším díle, průměrná sledovanost byla opačně.

Sledované byly i Vražedné stíny, Podezření, Marie Terezie, Karel či Šarlatán. Co se týče komerčních televizí, z těch nejvíce vynikaly Televizní noviny.

Nova měla také úspěšný Odznak Vysočina, jenž plánuje další sérii, či Specialisty, jejichž premiérové díly překonávají milion sledujících.

Prima přišla tento rok se Zoo, které nahradilo velmi sledovanou Slunečnou, která uspěla i díky mladší generaci.

Zdroj: Mediaguru

Oblíbené