Spojte se s námi


Kultura

Praha bude mít nový kulturní prostor! Scéna Občanské plovárny uvede znovuobnovený muzikál Noc na Karlštejně

Publikováno

dne

V Praze na Malé Straně vzniká nový kulturní prostor. Nejstarší dochované poříční lázně na břehu Vltavy Občanská plovárna disponují luxusní restaurací a nově také svoji kulturní scénou.

Scéna Občanské plovárny, která má hlediště se šapitó a pojme až 700 diváků, nabídne divadelní, muzikálová a koncertní představení, ale také i možnost konání firemních večírků. Scénu OP najdete v krásných zahradách restaurace, vedle budovy Úřadu vlády ČR.

Svojí první sezónu odstartuje 24. 6. 2022 premiérou znovuobnoveného muzikálu Noc na Karlštejně, který produkuje agentura Divius Kateřiny Brožové. Sama herečka si po letech opět zahraje roli královny Elišky.

Slavnou píseň Lásko má, já stůňu si spolu s ní zazpívá i Monika Absolonová. Role krále se opět ujme Petr Štěpánek. V hlavních rolích se dále objeví Sabina Laurinová, Bohuš Matuš, Marian Vojtko, Marek Vašut, Václav Vydra a další.

Muzikál budete moci shlédnout do 2. 7., poté bude od 28. 7. do 10. 8. k vidění na Letní scéně na zámku Mělník, kde již v době koronaviru pořádala Kateřina Brožová koncerty.

Na Scéně Občanské plovárny bude po Noci na Karlštejně uveden muzikál Trhák na motivy filmu Svěráka a Smoljaka nebo koncerty Janka Ledeckého a další program.

Hudební producent Dan Hádl působí jako produkční Scény OP, která se připravovala od minulého léta a chce fungovat jako multižánrový prostor.

Lístky na jednotlivá představení si můžete zakoupit již teď, a to prostřednictvím sítě Ticketportal.

Zdroj: Občanská plovárna, iDNES

Oblíbené